Workshop “Solutii practice pentru dezvoltarea afacerii tale” (10 iulie 2010)

Evenimentul, organizat de JCI Bucuresti, va avea loc pe 10 iulie, la Bucharest Hubb, si reprezinta primul din cele doua workshop-uri organizate in cadrul proiectului Empowering Entrepreneurs.

Primele doua evenimente marca Empowering Entrepreneurs propun abordarea urmatoarelor subiecte: experimentarea abilitatilor de manager de top, la nivel international; construirea de sisteme de afaceri autonome, atat in interiorul companiei, cat si in relatie cu piata; deprinderea comportamentelor performante ca antreprenori; gasirea de sisteme de masurare a performantei activitatilor dintr-o firma mica; imbunatatirea managementul timpului si al stresului; tranzitiile si momentele de dezvoltare ale unei companii antreprenoriale; cum putem construi o echipa si cum sa o conducem; ce inseamna leadership antreprenorial; cum sa trecem de la o idee la un plan lunar/annual de business; integrarea activitatilor de zi cu zi cu echilibrarea tuturor planurilor vietii.

Taxa de participare este de 99 de lei/persoana. Cei care aleg si celalalt workshop platesc in total 149 de lei/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.