BH Workshops - “Discover your target market” (21 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Bucharest Hubb, va avea loc pe 21 mai, la sediul organizatorului, in Bucuresti.

Workshop-ul este sustinut de Vlad Stan, fondator Seedmoney, de la care participantii vor invata cum sa descopere clientii care le-ar putea cumpara produsul/serviciul.

Accesul este liber pentru membrii Bucharest Hubb. Pentru cei din afara Hubb-ului, taxa de participare este de 20 de euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop Empretec - program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business (21 - 29 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania, va avea loc in perioada 21 - 29 mai, in Bucuresti.

Grupul tinta este reprezentat de antreprenori si potentiali antreprenori.

Participantii la workshop vor avea ocazia sa inteleaga cum gandesc si cum se comporta antreprenorii de succes in diferite situatii, sa invete sa negocieze, sa conduca, sa se impuna, sa influenteze si sa controleze rezultatele, sa inteleaga motivele pentru care unele companiile au succes inclusiv in perioada de criza, sa discute cu bancile, sa se descurce in situatii  limita, sa lucreze in echipa, sa isi recunoasca punctele puternice si sa le identifice pe cele pe care doresc sa le imbunatateasca. De asemenea, participantii vor avea posibilitatea sa testeze si sa aplice experienta zilnica in toate exercitiile atelierului de lucru, dar si in afacerea curenta.

Taxa de participare este de 800 de euro/persoana pentru cei care platesc in ultima luna. In situatia in care plata este efectuata cu o mai mult de o luna inainte de inceperea workshop-ului, taxa de participare este de 650 de euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Communication for Techies” (21 - 22 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc in zilele de 21 si 22 mai, la Brasov.

Cursul se adreseaza inginerilor si liderilor din domeniul tehnic, in special celor care lucreaza in industria IT (dezvoltare software, support tehnic, telecomunicatii).

In prima zi de curs vor fi abordate urmatoarele teme: Provocarile intalnite in comunicare; Procesul de comunicare; Ascultare activa; Feedback; Sedinte, follow-up, rapoarte; Managementul conflictelor.

Agenda cursului in cea de-a doua zi cuprinde: Comunicare cu echipa; Comunitati interdisciplinare de practica; Comunicare cu peers; Comunicare ierarhica; Comunicare multiculturala.

Taxa de participare este de 400 de euro/persoana (fara TVA). Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Managementul Timpului” (21 - 22 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in perioada 21 - 22 mai, la Hotel Ramada Parc, in Bucuresti.

Agenda cursului cuprinde: Pregatirea activitatilor curente. Elaborarea unei agende; Motivatii personale si influenta lor asupra problemelor legate de managementul timpului; Stabilirea prioritatilor. Planificarea timpului in mod proactiv; Comportament asertiv in managementul timpului. Capacitatea de a spune NU; Rezolvarea corespondentei; Utilizarea listelor pentru organizarea timpului; Indicatii si tehnici de management al timpului.

Taxa de participare este de 960 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.