OpenCoffee Club (25 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Micro-conferinta “Life is a Pitch” (25 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Evensys, sub umbrela NetCamp 2010, va avea loc pe 25 noiembrie, la Bucharest Hubb.

Life is a Pitch isi propune sa ofere actualilor si viitorilor antreprenori din mediul online un ghid al celor mai bune practici pentru pregatirea prezentarilor sustinute fie in public, fie in fata investitorilor.

Invitatii sa vorbeasca la eveniment vor fi oameni cu experienta in prezentarea proiectelor online.

Locurile sunt limitate, avand prioritate cei care se inscriu cu o idee la Launch48 Romania 2010.

Inscrierea la eveniment este gratuita si se face prin completarea formularului de inregistrare disponibil pe pagina dedicata evenimentului de pe site-ul NetCamp.

 

Curs "Solutii pentru imbunatatirea performantei in Cabinete si Centre medicale" (25 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Acumen Integrat, va avea loc pe 25 noiembrie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi urmatoarele: Introducere - Provocari si aspecte cheie ale imbunatatirii performantei in cabinete si centre medicale; Dezvoltarea unui sistem de management al performantei pentru cabinete si centre medicale; Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) si Dashboard-ul pentru monitorizarea performantei in cabinete si centre medicale; Sfaturi pentru imbunatatirea performantei si a competitivitatii in cabinete si centre medicale.

Taxa de participare este de 600 de lei/persoana (nu se aplica TVA).

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Managementul Timpului si Eficienta Personala” (25 - 26 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Human Invest, va avea loc in zilele de 25 si 26 noiembrie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Filozofia Time Management; Consecintele unor obiceiuri personale asupra productivitatii; Modelul “Prioritatile Conteaza!”; Matricea Important/Urgent si modalitati de aplicare a regulii 80/20 in preactica; Hotii de timp; Abilitati esentiale atingerii obiectivelor propuse.

Taxa de participare este de 320 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.