S-a dat startul inscrierilor la cea de-a doua editie Launch48


Competitia se adreseaza tuturor celor interesati sa traiasca experienta conceperii, dezvoltarii si lansarii unui proiect web, in doar doua zile. Se pot inscrie persoane care vor sa propuna o idee de afacere online, dar si persoane care vor sa faca parte dintr-o echipa pentru a participa la dezvoltarea unei idei in cadrul competitiei.

Organizat intre 6 si 8 decembrie, sub umbrela NetCamp 2010, evenimentul isi propune sa aduca impreuna oameni din domenii variate de activitate si cu competente diferite, se arata in comunicatul de presa.

Daca anul trecut am reusit sa aducem in Romania o initiativa de referinta din antreprenoriatul online londonez, anul acesta vrem sa mergem mai departe si sa transformam Launch48 intr-un mic <incubator> de proiecte online promitatoare. Cele mai bune aplicatii dintre cele generate sub presiunea celor 48 de ore au sansa sa intre in circuitul european al Launch48 si chiar sa atraga interesul unor investitori”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys, initiatorul Launch48 in Romania.

Exista patru etape in desfasurarea competitiei din decembrie. Prima consta in inscrierea participantilor si trimiterea ideilor, cei interesati avand la dispozitie un formular de inregistrare, respectiv un formular de pitch. Aceasta este urmata de selectia ideilor finaliste si formarea echipelor de lucru, pe data de 6 decembrie, in cadrul unei sesiuni desfasurate la Bucharest Hubb. Tot aici, pe 6 si 7 decembrie, echipele vor participa la dezvoltarea proiectelor.

Pe durata celor 48 de ore, o echipa de mentori, persoane cu experienta in ariile esentiale unui start-up in general, vor asista echipele, oferind idei si sugestii pentru imbunatatirea proiectelor. Anul acesta, pe lista mentorilor se vor afla, printre altii: Ian Broom (Launch48 UK), Hugo Pickford-Wardle (Launch48 UK), Dragos Roua (Entrepreneur), Vlad Stan (Entrepreneur), Mihai Pricope (Technology Consultant), George Lemnaru (eRepublik), Cristian George Strat (Summify), Mihai Pasoi (Summify), Filip Chereches Tosa (Lateral), Alex Buga (MB Dragan).

Dupa cele 48 de ore pe care le vor avea la dispozitie, pe 8 decembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, echipele isi vor prezenta aplicatiile in cadrul NetCamp 2010.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la competitie.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii