Workshop “Metode inovative de management” (3 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de JCI Bucuresti, va avea loc pe 3 iulie, la Bucharest Hubb, si reprezinta primul din cele doua workshop-uri organizate in cadrul proiectului Empowering Entrepreneurs.

Primele doua evenimente marca Empowering Entrepreneurs propun abordarea urmatoarelor subiecte: experimentarea abilitatilor de manager de top, la nivel international; construirea de sisteme de afaceri autonome, atat in interiorul companiei, cat si in relatie cu piata; deprinderea comportamentelor performante ca antreprenori; gasirea de sisteme de masurare a performantei activitatilor dintr-o firma mica; imbunatatirea managementul timpului si al stresului; tranzitiile si momentele de dezvoltare ale unei companii antreprenoriale; cum putem construi o echipa si cum sa o conducem; ce inseamna leadership antreprenorial; cum sa trecem de la o idee la un plan lunar/annual de business; integrarea activitatilor de zi cu zi cu echilibrarea tuturor planurilor vietii.

Taxa de participare este de 99 de lei/persoana. Cei care aleg si celalalt workshop platesc in total 149 de lei/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Planul de afacere” (3 - 4 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de Unimpresa Formazione, va avea loc in zilele de 3 si 4 iulie, in Bucuresti.

In prima zi de curs, se va discuta despre managementul riscului si management financiar. Temele abordate vor fi urmatoarele: Managementul riscului de firma; asumarea riscului - atitudine antreprenoriala. Jocul Darts; Simularea activitatilor de productie - calcularea Costurilor directe si indirecte. Notiunile de "Pret" si "Pretul pietei"; Simularea pe baza jocului Situatia financiara - “Contul de Profit si Pierdere”; Proiectii financiare - “Pragul de rentabilitate”, “Fluxul de numerar”; Introducere notiunilor legate de Bilant; Exercitiu interactiv de comparare a celor trei situatii financiare; Evaluarea eficientiei - Indicatori financiari.

In cea de-a doua zi de curs, tema de discutii va fi “Afacerea - De la idee la proiect finantat”, principalele subiecte abordate fiind urmatoarele: Studiul de fezabilitate; Realizarea planului de afaceri de succes pentru obtinerea unei finantari.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.