Business Women Forum Romania - o noua organizatie pentru femeile de afaceri


Organizatia aduce impreuna femei de afaceri din toate sectoarele si domeniile, care se intalnesc saptamanal pentru a-si imbogati know-how-ul  si a dezvolta colaborari de business.

 

Business Women Forum Romania (BWFR) este o entitate multinationala non-profit, organizata in Romania de femei de afaceri din tara si din strainatate, ce sprijina femeile care detin companii sau care conduc corporatii, IMM-uri, ONG-uri sau start-up-uri.

Activitatile organizatiei se desfasoara in fiecare saptamana, dupa ora 18:00, pentru o mai buna disponibilitate a femeilor de afaceri, si ofera - workshopuri, seminarii, conferinte si evenimente sociale, mentioneaza reprezentantii BWFR.

Fiecare intalnire include sesiuni speciale de networking sprijinite de un software special, modalitati care s-au dovedit deja a fi de succes in forumuri similare din alte tari, pentru a asigura optimizarea in crearea de retele puternice pentru femei de afaceri.

Activitatile BWFR sunt bilingve (engleza/romana) si isi propun sa aduca impreuna femei de afaceri de aici si din strainatate pentru a impartasi idei, metodologii de afaceri si pentru a aduce impreuna diferite contexte de business cu obiective comune - dezvoltare personala, cresterea activitatii de business, largirea retelei si progresul prin know-how, luand inspiratie de la alte femei de afaceri de succes.

In plus, BWFR sprijina femeile care se gandesc sa initieze o afacere in timpul procesului de incepere al business-ului.

Fondatoarea BWFR este Osnat Peled, o femeie de afaceri care detine o companie din domeniul serviciilor financiare. Board-ul consultativ al organizatiei este format din opt femei de afaceri din diferite sectoare si domenii de activitate.  

Cred cu tarie in impartasirea ideilor, gandurilor si strategiilor. Acum 18 ani conduceam activ un forum de afaceri pentru femei in Israel. Eram un tanar antreprenor, cu o companie start-up, fara contacte, fara o retea, doar cu o viziune minunata de a schimba lumea…intr-una din conferinte am intalnit o femeie de afaceri mai in varsta si am inceput sa discutam. Am gasit foarte multe puncte in comun si a decis sa ma ajute si sa recomande serviciile mele unui prieten care s-a deovedit a fi primul meu client”, spune Osnat Peled, Presedinte BWFR.

Ea adauga faptul ca in BWFR se actioneaza diferit, implementand metode internationale ale programelor pentru dezvoltarea femeilor potrivite pietei din Romania  precum si mecanisme de networking speciale, care cresc expunerea femeilor catre alte potentiale afaceri.

Laura Dragomir, membru in board-ul consultativ BWFR, expert in comunicare si co-fondator Brainguys, spune ca s-a dorit crearea unei atmosfere de confort, a unei comunitati deschise, o zona sigura in care membrii organizatiei sa poata veni si sa puna intrebari, sa impartaseasca din know-how-ul lor si sa obtina sfaturi de la alte femei.

Irina Asene, membru in board-ul consultativ BWFR si CEO la Mindit Software, a realizat deja un exit acum patru ani si vrea sa inspire femeile sa indrazneasca, sa viseze si actioneze in directia succesului lor in afaceri.

Am creat o <familie> a femeilor de afaceri, propunandu-le oportunitatea de a se inconjura cu femei care gandesc la fel, care inteleg ce au nevoie si ce isi doresc. Suntem angajati in a aduce noi idei si concepte in workshop-urile si seminariile noastre, pentru a mentine un nivel avansat al gandirii si sprijinului in dezvoltarea comuna”, spune Irina Arsene.

Networkingul este cheia esentiala a activitatii in cresterea afacerii si dezvoltare. Obiectivul BWFR este sa extinda activitatile realizate de femei in business printr-un program de marketing structurat, profesionist, folosind marketing prin recomandari, bazat pe metode straine, ajustate la piata romaneasca, pe care orice femeie de afaceri le poate implementa spre dezvoltarea relatiilor pe termen lung cu antreprenori de calitate, profesionisti de business si manageri de afaceri.

Investim toate eforturile in a aduce o experienta de networking diferita - mai progresiva, eficienta si oferind valoare adaugata participarii femeilor de afaceri in intalniri BWFR, workshop-uri si evenimente de networking”, spune Osnat Peled.

BWFR utilizeaza o tehnologie computerizata de “matchmaking”, relevanta in crearea de conexiuni intre femei de afaceri, in concordanta cu serviciile pe care le ofera si cele de care au nevoie.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii