How to Web 2013 (20 - 21 noiembrie 2013)

Evenimentul, dezvoltat cu sustinerea IXIA si X3, va avea loc pe 20 si 21 noiembrie, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.

How to Web se adreseaza inovatorilor in tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse in zona web, companiilor de outsourcing interesate de inovatie, investitorilor si tuturor celor interesati de tehnologie si web.

Tema principala a editiei de anul acesta este "Sa crestem impreuna in 2013", aducand in discutie modul in care pot fi dezvoltate produse de succes la scara globala.

In paralel, va avea loc o noua editie Startup Spotlight, competitie si program de orientare adresat celor mai performante 32 de echipe din regiune.

Participantii vor avea ocazia sa urmareasca studii de caz practice si sa cunoasca reprezentanti importanti ai scenei tech la nivel international.

Printre vorbitorii confirmati pana in acest moment se numara Thomas Hartwing (CTO si Co-Fondator al King.com, una dintre cele mai importante companii de gaming din lume), Christian Reber (CEO si Fondator al 6Wunderkinder, unul dintre cele mai de succes start-up-uri europene), Paul Ford  (VP si CEO SoftLayer, companie de infrastructura achizitionata de IBM cu 2 miliarde USD la inceputul anului),  Adii Pienaar  (Co-Fondator si ex-CEO Woo Themes, liderul mondial in crearea de teme si plugin-uri pentru Wordpress), Tal Siach (Co-Fondator si CMO Visual.ly, cea mai mare comunitate de infografice si vizualizare de date din lume).

Mai multe detalii despre eveniment si inscriere pot fi gasite aici.

startups.ro sprijina conferinta How to Web 2013 in calitate de partener media.