Intalnire de informare dedicata antreprenoriatului social (13 februarie 2013)

Evenimentul va avea loc in orasul Bucuresti si este dedicat  antreprenorilor, ONG-urilor, PFA-urilor, SRL-urilor si intreprinderilor individuale care vor sa dezvolte afaceri sociale in comunitatile locale din Romania si doresc sa se inscrie in programul Fabricat in Tara lui Andrei, pentru a primi finantare.

Fabricat in Tara lui Andrei este o competitie organizata de Petrom in parteneriat cu Fundatia NESsT, in cadrul careia cele zece proiecte castigatoare vor primi finantari nerambursabile pentru a fi puse in aplicare. (Citeste aici mai multe despre competitie)

In cadrul evenimentului de informare din Bucuresti se va discuta despre:
• conceptul de afacere sociala si despre antreprenoriatul social ca fenomen in mediul international si in Romania, ca solutie la problemele comunitatilor defavorizate din tara
• angajamentul Petrom de a crea locuri de munca in comunitati defavorizate
• cea mai mare competitie de afaceri sociale (Fabricat in Tara lui Andrei) si detaliile legate de inscriere, mecanismul competitiei, criteriile de selectie si etapele proiectului

Tot in cadrul intalnirii, expertii NESsT vor prezenta detalii despre mecanismul proiectului si vor oferi consultanta individuala si personalizata celor prezenti.

Evenimentul va incepe la ora 10.00 si va dura pana la ora 14.00. Cei care doresc sa participe la intalnir se pot inscrie la numarul de telefon 021.528.21.23 sau printr-un e-mail trimis la adresa fabricat@taraluiandrei.ro.