40 de antreprenori au fost premiati cu cate 25.000 de euro


    

Antreprenorii sunt castigatori ai concursului de idei de afaceri “Fii T.A.Re! - Tineri Antreprenori Responsabili”, cu premii in valoare totala de 1 milion de euro.

Competitia a fost organizata de Academia de Studii Economice alaturi de Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare AroTT, compania de consultanta Loop Operations si CCDL Events and Training, se mentioneza intr-un comunicat de presa.

In perioada 18 mai - 27 mai, tinerii din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest au fost provocati sa conceapa idei inovatoare de afaceri pentru a obtine finantari de 25.000 de euro.

La concursul de idei de afaceri s-au putut inscrie tineri cu spirit antreprenorial care au domiciliul/resedinta in Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest si si-au propus sa lanseze ideea de afacere in una din cele doua regiuni.

In competitia care a durat zece zile au fost inscrise 86 de planuri de afaceri, 32 dintre acestea apartinand unor antreprenori cu varsta sub 25 de ani si 54 de planuri de afaceri apartinand unor antreprenori cu varsta de peste 25 de ani.

Din cele 86 de planuri inscrise in concurs au fost selectate cele mai bune 40 de idei de business, in functie de criteriile de selectie din metodologia de evaluare.

Premiile au fost decernate in cadrul unui eveniment prin care organizatorii si-au propus sa aduca un plus de vizibilitate celor 40 de castigatori ai concursului, reprezentand, in acelasi timp, un prilej pentru identificarea de potentiali investitori sau parteneri in dezvoltarea propriului business
In etapa urmatoare, cei 40 de castigatori ai finantarii de 25.000 de euro vor fi contactati pentru semnarea contractului de finantare.

Pe langa cei 25.000 de euro oferiti pentru initierea si dezvoltarea sustenabila a business-ului, cei 40 de castigatori vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistenta si mentorat de la manageri si antreprenori de succes din mediul de afaceri romanesc si spijin in cadrul centrelor de afaceri dezvoltate de parteneri.

Proiectul “FII T.A.Re! - Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si este implementat in regiunile Bucuresti - Ilfov si Sud-Vest.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii