Akademics, eveniment dedicat formarii tinerilor in domeniul afacerilor


Organizat de ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania), evenimentul va avea loc in perioada 26 - 30 aprilie, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Akademics este un proiect dedicat studentilor interesati de business, pasionati de anumite domenii, dornici de a se afirma si de a acumula cat mai multe cunostinte, se arata in comunicatul de presa.

Ajuns la a patra editie, Akademics trateaza in acest an teme din domenii precum Antreprenoriat, Management, Resurse Umane, Marketing, Finante.

Pe parcusul a cinci zile de conferinte si workshop-uri, studentii vor afla de la profesionisti cum sa-si cladeasca propria afacere, cum sa-si dezvolte abilitatile organizatorice si de conducere, cum sa-si valorifice calitatile in fata angajatorului, ce implica o campanie de marketing si care sunt oportunitatile in domeniul investitiilor.

Printre cei care au acceptat invitatia de a participa la conferintele si workshop-urile din cadrul Akademics se numara: Bogdan Olteanu (Vice-guvernator BNR), Lucian Croitoru (Consilier pe probleme de politica monetara BNR), Radu Tudorache (Director board M Group),  Florin Pogonaru (Presedinte AOAR - Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania), Simona Bonghez (Presedinte PMI - Project Management Institute),  Anca-Maria Beldica (HR Manager GFK), Tiberiu Borza (Recruitment Specialist L’oreal), Stefan Teodorescu (Director de Marketing Fabryo), Elena Paslaru (Coordonator Marketing Diverta), Catalin Dobre (Director de creatie McCannErickson).

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii