Antreprenorii din domeniul IT si online isi pot depune aplicatiile pentru noua editie VentureConnect


Ajuns la cea de-a treia editie, ce va avea loc pe 20 iunie, la Hotel Intercontinental Bucuresti, VentureConnect este un proiect care aduce laolalta antreprenori si investitori potentiali din domeniul IT si online.

Exista un numar relativ mare de antreprenori, mai ales in domeniul IT si online. In timp ce majoritatea au nevoie de investitii, ei sunt mai degraba foarte dornici sa ajunga la urmatorul nivel al afacerii lor. Au nevoie sa faca pasul de la idee si stadiul incipient de dezvoltare, la piete internationale, afaceri mai dezvoltate, mai multi angajati si o strategie mai ambitioasa. VentureConnect nu le ofera doar locul unde pot gasi finantare, ci si o ocazie foarte buna de networking si de a intra in contact cu cei care le pot duce afacerea la nivelul urmator”, spune Radu Georgescu, presedinte GECAD Group si unul dintre membrii Board-ului VentureConnect.

La aceasta editie sunt asteptati investitori din Statele Unite, Europa de vest, din regiunea centrala si est-europeana, precum si din Romania, se arata in comunicatul de presa. Alaturi de Kenneth P. Morse, fondator al MIT Entrepreneurship Center, si William K. Aulet, director al MIT Entrepreneurship Center din Statele Unite, se numara si 3TS Capital Partners care intentioneaza sa lanseze in lunile urmatoare “3TS Catalyst Fund Romania”, un fond de investitii de aproximativ 30 de milioane de euro, finantat partial prin intermediul programului JEREMIE al Fondului European de Investitii si care targeteaza sectorul IT si online.     

VentureConnect este in plina forma, bazandu-se pe un puternic feedback pozitiv atat din partea antreprenorilor in cautare de finantare, cat si a investitorilor interesati de domeniul IT/Internet/Tehnologie. Injectia de capital in valoare de 500.000 de euro, obtinuta de catre TJobs.ro via VentureConnect ne confirma faptul ca ne aducem contributia la o nevoie de baza a comunitatii antreprenoriale romanesti”, spune Ana Maria Andronic, Senior Associate Biris Goran si unul dintre fondatorii VentureConnect.

Perioada de aplicatii pentru cea de-a treia editie este deschisa intre 9 mai si 3 iunie, pentru proiecte in cautarea a minimum 250.000 de euro, destinati cresterii si dezvoltarii.

Formatul de aplicatie poate fi accesat pe site-ul evenimentului, urmand ca antreprenorii selectati  sa fie anuntati pana la data de 15 iunie.

Selectia va fi facuta de un Advisory Board compus din antreprenori locali de succes, care vor evalua propunerile de proiecte trimise de antreprenorii interesati sa ia parte la eveniment.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii