Antreprenorii romani din online si IT ar trebui sa acorde o atentie mai mare abilitatilor de management


Ana Maria Andronic, Senior Associate Biris Goran, spune ca este un fapt stiut ca nu ducem lipsa de idei foarte bune la nivel local. Cu toate acestea, desi pregatirea tehnica este apreciata, inca mai trebuie sa compensam in ceea ce priveste abilitatile de management al unui proiect sau a unei afaceri, precum si de antreprenoriat in general.

Si mai important, insa, este ca lipseste posibilitatea antreprenorilor de a se informa si de a filtra informatiile necesare. Drept urmare, prin VentureConnect incercam nu doar atragerea de surse de investitii substantiale, dar si un transfer de know-how catre antreprenorii locali cu privire la documentatia <standard> pentru investitii”, spune pentru startups.ro Ana Maria Andronic, unul dintre fondatorii VentureConnect.

A treia editie a evenimentului VentureConnect va avea loc pe 20 iunie, in Bucuresti, si se adreseaza antreprenorilor din domeniul IT si online care au deja o afacere de succes dar care necesita o investitie de minim 250.000 de euro, destinati cresterii si dezvoltarii.

Este vorba despre antreprenori care pot demonstra un model cat mai clar de venituri, intrucat acest lucru le va permite investitorilor sa inteleaga cum se poate transforma afacerea respectiva intr-una profitabila, precum si de antreprenori care au o afacere ce prezinta potential de crestere si dezvoltare si care se adreseaza unei piete suficient de mari pentru a fi atractiva pentru investitori tip “venture capital”.

Ii indemnam pe antreprenorii romani sa aiba mai multa incredere in ei si mai ales curaj sa vina la VentureConnect. Este o  experienta care ii va <imbogati> cu siguranta, atat din punct de vedere al networking-ului, cat si in tot ceea ce inseamna know-how referitor la business, investitii si capital”, mai spune Ana Maria Andronic.

Antreprenorii interesati sa participe isi pot depune proiecte pana la 3 iunie. Formatul de aplicatie poate fi accesat pe site-ul evenimentului.

Un Advisory Board compus din antreprenori locali de succes va evalua propunerile de proiecte depuse. Fisele proiectelor selectate de Advisory Board vor fi trimise investitorilor inainte de primul eveniment al forumului pentru ca discutiile din cadrul VentureConnect sa fie cat mai bine directionate si sa fie eficiente pentru ambele categorii de participanti.

(Citeste aici mai multe despre procesul de depunere a proiectelor.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii