Antreprenorii trebuie sa isi mentina viziunea si sa actioneze


Afirmatia ii apartine lui Mike Dooley, facilitator in cadrul workshop-ului "Playing the Matrix and getting what you (really) want", organizat de Cefe Training Romania, care va avea loc in zilele 3 si 4 noiembrie, la Bucuresti.

"Suntem cu totii creatori innascuti, suntem facuti pentru a prospera. Gandurile se materializeaza in lucruri, iar noi suntem stapani pe toate lucrurile. Fapt ce ne ajuta enorm, in special cand alegem sa devenim antreprenori, sa incepem business-uri si sa cream averi", spune pentru startups.ro Mike Dooley.

In ceea ce priveste aplicarea principiilor Legii Atractiei in procesul crearii si dezvoltarii unui business, el este de parere ca totul incepe cu imaginatia fiecaruia. El spune ca, atata timp cat suntem stapani pe propriile ganduri, idei, inventii, servicii, povesti si resurse, trebuie sa ne indeplinim orice vis, atata vreme cat ne pastram viziunea si facem pasi mici, zi de zi.

El mai spune ca afacerile esueaza pentru ca oamenii nu sunt constienti nici de capacitatile lor, nici de cum merg lucrurile cu adevarat in viata, secretul unui antreprenor de succes fiind acela de a-si mentine o viziune si de a actiona, precum si de a intelege adevarul despre viata si el insusi.

Potrivit lui Dooley, ”The Matrix” este un instrument care ne ajuta sa ne clarificam ceea ce ne dorim de la viata, precum si sa ne definim visurile fara sa ne incurcam in cum se fac lucrurile.

Autor al bestseller-ului “Infinite possibilities: The art of living your life” si fost consultant financiar la Price Waterhouse Coopers, Mike Dooley are o experienta de circa douazeci de ani de antreprenoriat.

El spune ca informatiile pe care le va prezenta in cadrul workshop-ului pot fi folosite in mod direct de antreprenori pentru a-si extinde orizonturile, a-si creste profiturile si a incepe sa se bucure de acest proces.

(Mai multe despre participarea la eveniment puteti citi aici.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii