Au inceput inscrierile la Good to Go 2010


Gandit ca o Scoala Nationala de Antreprenoriat, evenimentul isi propune sa reuneasca cei mai buni studenti cu spirit antreprenorial si sa-i puna in legatura directa cu cei mai de succes oameni de afaceri ai momentului, atat din Romania, cat si din strainatate.

Evenimentul este organizat de Business Club, club al Asociatiei "Voluntari pentru Idei si Proiecte" (VIP Romania), se arata in comunicatul de presa.

Proiectul principal, constand intr-o saptamana de seminarii si workshopuri, se va desfasura intre 22 - 27 martie in Bucuresti, fiind precedat de o serie de conferinte in Timisoara, Cluj si Iasi (9 - 10 martie), organizate in parteneriat cu JCI (Junior Chamber International).

In cadrul proiectului din Bucuresti, participantii vor fi grupati pe echipe, vor lucra pe studii de caz si vor beneficia de o simulare manageriala Real Business de la Contrast - companie de Management Consulting. De asemenea, participantii se vor lupta pentru premiile Good to Go, acordate in cadrul Galei de Premiere din data de 27 martie.

Printre invitatii care au confirmat deja prezenta la eveniment se numara: George Copos - fondator Ana Holding,  Philip Judge - presedinte Younique Wealth, Iain Duncan - Top Management Coach, Peter Oostven - fondator Drosa, Dan Stefan - fondator Autonom Rent-A-Car, si Mihaela Nicola, fondator The Group Romania.

Termenul pentru depunerea aplicatiilor este 17 martie. Dupa aceasta data, vor urma interviurile de selectie a participantilor. Dintre toti cei inscrisi, vor fi selectati cei mai buni 25 de aplicanti, care vor beneficia de program in mod gratuit. (Mai multe informatii legate de eveniment pot fi gasite aici)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii