In Bucuresti, terenurile din sud sunt cele mai ieftine


Zona de sud a Bucurestiului este cea mai putin exploatata din punct de vedere al dezvoltarilor imobiliare, insa, dispune de sanse reale pentru a deveni una dintre cele mai profitabile.

Preturile mai mici decat in alte zone din Capitala si suprafetele mari disponibile, pretabile pentru a integra proiecte de amploare, pot transforma zona de sud a orasului intr-una profitabila, se arata intr-un comunicat de presa al agentiei imobiliare Eurometropola.

In ultimii cinci ani, terenurile din localitatile sudice adiacente Bucurestiului, in special cu deschidere la DN4 (Popesti-Leordeni, Frumusani), au atras investitii din partea companiilor din industria usoara, aici regasindu-se fabrici de lactate, mezeluri, produse de panificatie, etc.

“O tendinta evidenta a acestui an este aceea de a cumpara terenuri cu intentia de a dezvolta imediat, si mai putin de a achizitiona in scop speculativ. Acesta este unul dintre primele semne de maturizare a pietei imobiliare romanesti”, spune Ana Maria Ionita, consultant la agentia imobiliara Eurometropola.

Pretul unei metru patrat de teren industrial este intre 50 - 100 de euro in Popesti-Leordeni, intre 10 - 70 de euro in Frmusani si in jur de 30 de euro in Berceni. Diferenta de pret este data de pozitionarea exacta, acces si infrastructura.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii