Carrefour a semnat un nou contract cu Winmarkt


In baza contractului semnat ieri de cele doua companii, Carrefour urmeaza sa deschida pana la finalul acestui an cel de-al patrulea supermarket din reteaua Winmarkt.

Contractul incheiat cu Winmarkt ne permite sa continuam expansiunea, deschizand un nou supermarket Carrefour Market in Ploiesti, un oras important pentru noi. Parteneriatul cu Winmarkt ofera in acelasi timp o noua perspectiva asupra retelei de supermarketuri aflata in continua crestere“, spune Andreea Mihai, Director marketing la Carrefour Romania.

Acest contract reprezinta o continuare a parteneriatului semnat in luna martie intre cele doua companii, prin care Carrefour isi asigura prezenta in trei dintre centrele comerciale Winmarkt din orasele Turda, Bistrita si Cluj, se arata in comunicatul de presa.

Noul Carrefour Market, al doilea supermarket din judetul Prahova (dupa cel din Campina), va fi situat la parterul Winmarkt Grand Center din centrul orasului Ploiesti.

Unitatea va avea o suprafata totala de 1.215 mp, din care 905 mp va reprezenta suprafata de vanzare.

Grupul Carrefour activeaza pe segmentul de supermarketuri de la achizitionarea societatii Artima, la sfarsitul anului 2007. In prezent, grupul opereaza in Romania 22 de hipermarketuri si 24 de supermarketuri.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii