Cel de-al doilea eveniment din seria "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2011" va avea loc la Iasi


BTL Design si Agora Grup vor organiza pe 3 februarie un nou eveniment din seria programata pentru 2011, ce va avea loc la Hotel Traian, in Iasi, reunind reprezentanti ai mediului public si privat, in vederea realizarii unui schimb de experienta si a prezentarii de oferte.

Asemenea primului eveniment de la Bacau, si scopul acestuia este de a prezenta solutiile economice pe care un IMM le poate accesa si implementa in vederea dezvoltarii si protejarii afacerii, se arata in comunicatul de presa.

"Antreprenorii din Bacau si Iasi vor avea posibilitatea sa-si prezinte in cadrul programului de evenimente <Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2011> ideile de afaceri care au ajutat firma sa se dezvolte sau sa-si mareasca profitabilitatea in aceasta perioada de criza", spune pentru startups.ro Radu Ion, General Manager, BTL Design.

In ideea ca schimbul de experienta este un lucru caruia fiecare antreprenor trebuie sa-i acorde importanta, BTL Design si Agora Grup vor oferi un laptop pentru cea mai buna idee  votata de catre participantii la eveniment.

(Citeste aici mai multe despre tematica si cum poti participa la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii