Centrul de educatie da Vinci se extinde in Cluj-Napoca


     


Dupa succesul obtinut in Bucuresti (Citeste aici mai multe despre afacerea da Vinci), incepand cu 1 septembrie 2015, centrul va avea o unitate si in  Cluj-Napoca, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Centrul da Vinci din Cluj se adreseaza elevilor cu varsta cuprinsa intre 10 ani si 19 ani, dornici sa isi imbunatateasca performanta scolara, sa se inscrie la liceele la care doresc sa studieze si sa promoveze examenul de bacalaureat si examenele de admitere la diferite facultati si universitati.

De asemenea, centrul  ofera pregatire si pentru adultii care nu au promovat examenul de bacalaureat si adultii care vor sa-si imbunatateasca competentele ligvistice la engleza, germana sau franceza si sa sa obtina certificari specifice (Cambridge, DELF/DALF, Goethe-Zertifikat ), necesare dezvoltarii carierei.  

Centrul ofera o modalitate unica si originala de educatie si instruire, cu elemente construite special pentru a motiva copiii sa invete cu bucurie. Metoda da Vinci combina elemente din domeniile psihologiei, psihopedagogiei, sistemelor de management al calitatii si pregătirii sportivilor de performanta.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii