Coffee 2 Go Romania lanseaza pahare de cafea prin care promoveaza arta contemporana romaneasca


    


Noul design de pahar a fost realizat in colaborare cu Pavot Gallery, galerie de arta care se ocupa de promovarea artei si design-ului contemporan in Romania si in strainatate, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al companiei.

Lucrarea aleasa pentru editia de toamna a paharului este “Swing”, a artistei Andreea Macovei, pentru ca surprinde dinamica, indrazneala si curiozitatea lumii contemporane si atrage in mod special prin cromatica vesela si placuta privirii.

Prin noul design al paharului, Coffee 2 Go isi doreste ca, impreuna cu o cafea preparata cu pasiune, sa ofere clientilor sai o experienta inedita si vesela, intr-un moment de ragaz si inspiratie.

Suntem un brand 100% romanesc si am ales ca prin noile pahare sa promovam arta contemporana romaneasca, ca un omagiu adus artistilor romani de pretutindeni care ne bucura, inspira si deschid sufletul. Este un privilegiu pentru noi sa avem ocazia ca prin paharele noastre sa transmitem zecilor de mii de clienti Coffee 2 GO pasiunea, talentul, migala, viziunea si inspiratia pe care arta le presupune, valori cu care rezonam si noi la Coffee 2 Go. Conceptul Coffee 2 Go raspunde provocarilor omului modern, mereu in miscare, eficient si  deschis la nou, de aceea ne bucura asocierea cu designul contemporan”, spune Vlad Timaru, fondator Coffee 2 Go Romania.

Noile pahare se gasesc in toate cele 24 de spatii Coffee 2 Go din Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti si Braila.

Reprezentantii Coffee 2 Go spun ca aceasta initiativa este inceputul unei serii de colaborari cu Pavot Gallery si artisti contemporani romani, consacrati sau la inceput de drum, care doresc sa promoveze in acest fel arta romaneasca.

Grupul Coffee 2 Go a fost infiintat in 2013 si detine in prezent un numar de 24 coffee spot-uri in regim propriu sau franciza, cu un design unic, in forma de pahar de cafea sau amenajate ca un mini coffee shop. Cifra de afaceri a grupului Coffee 2 Go a crescut de la infiintare de trei ori de la an la an, iar in 2016 a fost inaugurat primul STAY by Coffee 2 Go, intr-un spatiu de aproximativ 400 mp.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii