Competitie de proiecte inovatoare in domeniul comertului online


Start with e-nnovation” este o competitie organizata in cadrul e-nnovation Conference, care va avea loc pe 23 si 24 septembrie, la Poznan, in Polonia. Termenul limita pentru depunerea proiectelor este 16 august.

Toti cei care au o idee inovatoare ce poate revolutiona sectorul e-commerce, isi pot depune proiectele pe site-ul evenimentului, la sectiunea dedicata competitiei, avand sansa sa castige in final premiul de 10.000 de euro, se arata in comunicatul de presa. Suma va fi investita in lansarea si dezvoltarea ideii castigatoare.

In prima faza, toate proiectele depuse vor fi evaluate de un comitet format din experti in domeniul afacerilor online si investitiilor de tip venture capital. In procesul de selectie se va tine cont de nivelul de inovatie, sansele de implementare cu succes a proiectului in sectorul IT, potentialele beneficii rezultate in urma investirii intr-un asemenea proiect.

In final, vor fi selectate cele mai bune cinci idei, iar finalisti vor trece in a doua etapa a competitiei, si anume prezentarea proiectelor in fata unui grup de experti si a participantilor la prima zi a conferintei din septembrie. Castigatorul va fi anuntat in cea de-a doua zi a evenimentului.

In cadrul e-nnovation Conference vor fi abordate schimbarile dinamice de pe piata comertului online din Europa Centrala si de Est, precum si deciziile cheie si miscarile strategice ale celor mai importanti jucatori si retetele lor privind crearea si administrarea unor magazine online de succes.

Printre speakerii prezenti la eveniment se vor numara experti de top la nivel mondial, specialisti care administreaza si investesc in cele mai mari companii de pe piata de e-commerce din lume.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii