Connection 2011, conferinta internationala pe tema inovarii sociale in Europa Centrala si de Est


Evenimentul se adreseaza celor implicati in initiative, proiecte, organizatii deja active in zona sociala, indiferent daca sunt din sectorul profit sau non-profit, si care isi doresc sa dezvolte aceste proiecte intr-un mod inovativ si sustenabil.

Conferinta este organizata de roPot si va avea loc in intervalul intervalul 13 - 16 octombrie, la Wolf Hotel din Bran, se arata in comunicatul de presa.

Connection a pornit de la dorinta noastra de a ajuta organizatii din Romania si din regiune sa faca un pas inainte in dezvoltarea lor. Traim intr-o regiune in care activitatea in zona sociala este extrem de importanta, insa succesul vine destul de greu din cauza multor constrangeri externe. Noi credem ca incercand constant sa imbunatatim modul de lucru si felul in care activitatile noastre se sustin vom creste constant impactul in randul comunitatilor in care activam. Asta inseamna sa inovam”, spune Oana Paun, Conference Manager Connection 2011.

Evenimentul isi propune sa prezinte modele, tendinte internationale, dar si sa incurajeze participantii sa faca schimb de experiente si sa gaseasa acele punti de colaborare intre ceea ce face fiecare pentru a ajuta comunitatile din jur.

Printre speakerii prezenti la eveniment se numara Bryan Boyer (Strategic Design Lead la Helsinki Design Lab), Filippo Addarii (Executive Director Euclid Network), Cristian Lupsa (Editor la Decat o Revista), Chris Worman (Director Executiv Fundatia Comunitara Odorheiu Secuiesc si Manager TechSoup), dar si membri fondatori din cadrul The Hub Network si reprezentanti BCR, impreuna cu Karl-Heinz Fellinger (Head of Risk Management good.bee).

Conferinta va gazdui si sesiuni pentru schimbul de idei si experiente, pentru gasirea de noi parteneri, initierea de colaborari cu initiative similare si complementare in regiune.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii