Cora va ajunge la 11 hipermarketuri in Romania, anul viitor


Cele trei unitati programate sa fie deschise in 2012 vor fi amplasate in Bucuresti, Slobozia si Bacau.


Noile unitati vor fi deschise la sfarsitul primului semestru din 2012, in Slobozia, si spre finele anului viitor, in Bacau si in Capitala, se arata in comunicatul de presa.

Shimon Galon, CEO-ul dezvoltatorului imobiliar GTC Romania, a spus, intr-o conferinta de presa, ca a incheiat un parteneriat cu retailerul francez pentru un hipermarket Cora in centrul comercial Galleria din Galati, la care lucrarile de constructie ar putea incepe anul viitor.

Anul acesta, Cora Romania a finalizat cate un magazin la Drobeta Turnu Severin, Constanta si Arad. (Citeste aici mai multe despre hipermarketurile Cora inaugurate anul acesta.)

Unitatea din Arad este ultima deschisa, pe 6 octombrie 2011, fiind al optulea magazin. Acesta este amplasat in Galleria Shopping Center din Arad, dezvoltat de GTC Romania, la fel ca cel din Galati.

Investitia in Cora Arad este de cinci milioane de euro.

Suprafata de constructie al acestui hipermaket este de 9.000 mp, din care 4.500 mp este cea de vanzare.

Cora Arad are listate 50.000 de produse, din care de la producatorii locali provin o parte dintre cele din categoriile mezeluri, carne, lactate, paine si vinuri. Echipa acestui hipermarket este formata din 250 de angajati.

Pe langa hipermarketuri, Cora Romania a inceput in acest an sa construiasca si propriile centre comerciale, care vor include si propriile hipermarketuri.

Primul centru comercial pe care compania il va deschide in tara noastra va fi Corall, in Constanta, in a doua parte a anului viitor. (Citeste aici mai multe despre planurile de centre comerciale ale Cora in Romania.)

Cora este o marca a Romania Hypermarche, parte din grupul franco-belgian Louis Delhaize, prezent de opt ani pe piata din tara noastra.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii