Despre antreprenoriat online si mobile la NetCamp 2011


Aflat la cea de-a cincea editie, evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie, in Bucuresti, fiind  dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web si mobile.

Anul acesta, programul NetCamp se va dezvolta pe doua directii, se arata in comunicatul de presa. Pe de o parte, va oferi un ghid de lansare a afacerilor pe Internet printr-un workshop dedicat, sustinut de antreprenori cu experienta, si o competitie de proiecte web. Pe de alta parte, va facilita intalnirea designerilor si dezvoltatorilor web si mobile, propunand o serie de seminarii si sesiuni de networking.

Evenimentul va cuprinde patru micro-evenimente - Start Up Now!, MobileDev, We Work Web si Net Start-Up. Micro-evenimentele dezvoltate sub umbrela NetCamp 2011 isi propun sa ofere un mix complet de informatii de ultima ora, strategii, resurse si oportunitati actuale de dezvoltare pentru antreprenori si companii cu activitate in mediul online.

Start Up Now! propune un workshop unde participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web, trecand prin toate etapele acestuia, sub indrumarea unor antreprenori online. In cadrul ei, Vlad Stan, fondator Business Design Academy, va sustine un training intensiv de antreprenoriat online.

Cel de-al doilea eveniment din cadrul NetCamp, MobileDev, isi propune sa reuneasca actualii dezvoltatori de mobile, dar si pe cei interesati sa abordeze domeniul mobile si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii in domeniu.

We Work Web isi propune sa fie o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive, pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte dintre profesionistii comunitatii web locale.

Net Start-Up, al patrulea eveniment NetCamp 2011, este o competitie de idei si proiecte dedicate internetului. Participarea este gratuita si consta intr-o scurta prezentare a proiectului, care trebuie sa abordeze teme precum: content websites, online applications, user generated content websites sau mobile applications. Un juriu va alege cinci proiecte care vor fi prezentate intr-o sesiune speciala dupa terminarea conferintelor, pe 22 noiembrie, in fata investitorilor care vor decide castigatorul. Cea mai apreciata idee va fi premiata cu 1.000 de euro.

(Mai multe despre eveniment puteti citi aici.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii