Despre antreprenoriat si tehnologie, la prima editie a Bucharest Tech Feast


In luna noiembrie, Bucurestiul va gazdui o serie de evenimente din domeniul inovatiei si tehnologiei, cu ocazia Global Entrepreneurship Week.

 


"Pentru prima data, How to Web, Startup Weekend si Girls in Tech isi unesc fortele si se desfasoara succesiv, pentru a promova si sustine inovatia, antreprenoriatul si tehnologia", se mentioneaza in comunicatul de presa al Akcees.

Bucharest Tech Feast debuteaza cu lansarea "Girls in Tech", organizatie a carei misiune este de forma o comunitate a femeilor care profeseaza in domenii tehnice.

Potrivit organizatorilor, evenimentul de lansare al “Girls in Tech” Romania va aduce in fata publicului femei de succes la nivel international, iar invitata speciala va fi Zoe Adamovicz, Fondator Xyologic.

Saptamana continua cu "How to Web”, conferinta dedicata antreprenoriatului si tehnologiei din Europa de Sud-Est, care se va desfasura pe 7 - 8 noiembrie, la Crystal Pallace Ballroom. Ajunsa la cea de a patra editie, conferinta va reuni in acest an peste 800 de participanti si 30 de vorbitori din peste 15 tari.

How to Web extinde expunerea acordata companiilor inovative la inceput de drum si lanseaza programul StartupSpotlight care va avea loc in perioada 6 - 9 noiembrie. In cadrul programului, 32 de echipe din regiune vor beneficia de mentorat individual cu specialisti internationali, intalniri cu reprezentanti ai celor mai importante acceleratoare din Europa si premii in valoare totala de 20.000 de dolari.

Bucharest Tech Feast se incheie cu "StartUp Weekend”, eveniment care se desfasoara intre 9 si 11 noiembrie si aduce impreuna tineri pasionati de antreprenoriat care formeaza echipe in jurul ideilor participantilor, dezvolta produse si lanseaza noi companii. La final, participantii isi vor prezenta ideile in fata unor antreprenori si investitori precum Andrei Pitis (investitor) sau Bogdan Iordache (antreprenor serial si investitor How to Web).

Echipa castigatoare va participa la Global StartUp Battle si va concura pentru invitatiile disponibile la Global Entrepreneurship Congress, care va avea loc la Rio de Janeiro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii