Despre leadership si managementul echipei cu Jim Bagnola


Trainerul international va sustine in luna noiembrie o serie de workshop-uri intr-un turneu de leadership ce va avea ca puncte de desfasurare orasele Cluj, Belgrad, Timisoara si Bucuresti.

The Leadership Tour”, organizat de HPDI (Human Performance Development International) si Fundatia Leaders, va avea loc pe 14 noiembrie la Cluj, 17 noiembrie la Belgrad, 22 noiembrie la Timisoara si 24 noiembrie la Bucuresti, se arata in comunicatul de presa.

Un antreprenor trebuie sa cunoasca cum sa gestioneze o echipa si trebuie sa gaseasca uneltele propice pentru fiecare dintre echipele pe care le gestioneaza pentru a le face cat mai productive. Pentru un antreprenor care se afla la inceput de drum devin si mai importante afirmatiile de mai sus, gandindu-ne ca acesta va trebui sa construiasca si sa dezvolte de la zero aceste echipe, in acelasi timp cu dezvoltarea businessului”, spune pentru stratups.ro Jim Bagnola, trainer, coach si consultant specializat in leadership, managementul stresului, customer service, coaching skills si change management.

Printre subiectele care vor fi abordate in cadrul turneului se numara: Definitia inteligentei emotionale in contextul echipelor de management; Ce reduce gradul de energie al echipelor; Care este cea mai buna modalitate de crestere a implicarii si initiativei unei echipe; Elementele unui leadership autentic; Diferentele majore dintre manageri si lideri; Modalitati de extindere a puterii leadership-ului in cadrul intregii organizatii; Care sunt schimbarile care trebuie realizate pentru a creste nivelul de productivitate al echipei.

Fiecare companie ar trebui sa observe si sa analizeze cati membri ai echipelor conduse de diferiti manageri au concedii pe motiv de boala sau mai putin timp petrecut la birou si sa coreleze cu gradul de initiativa si implicare a echipelor respective. Cei mai multi angajati nu demisioneaza din cauza companiilor, ci superiorilor directi“, sustine Jim Bagnola, pentru a sublinia importanta alegerii si construirii unor echipe puternice, dar si asigurarea unui leadership eficient.

The Leadership Tour” se adreseaza echipelor de management atat din corporatii, cat si din companiile mici aflate la inceput de drum.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii