enRose se extinde pe segmentul organizarii de evenimente corporate, in parteneriat cu TailorAd


    


Cu experienta pe segmentul de consultanta florala, enRose isi extinde gama de servicii prin organizarea evenimentelor corporate, in parteneriat cu agentia de publicitate TailorAd, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Dupa opt ani in care am pus accent pe designul floral si wedding planning, pasiunea si dorinta de a evolua ne-au impins spre o noua etapa, aceea de a organiza evenimente corporate. Ne-am ales un partener de incredere, TailorAd, care, prin prisma experientei in domeniu, se ridica la standardele noastre, iar impreuna ne dorim sa le oferim companiilor consultanta si servicii personalizate de cea mai buna calitate”, spune Adina Filculescu, fondatoarea enRose.

Prin acest parteneriat, enRose si TailorAd se ocupa in cele mai mici detalii de organizarea si implementarea evenimentelor corporate, precum conferinte de presa, congrese, petreceri aniversare ale companiilor, lansari de produse, team building-uri si alte evenimente speciale.

Cele doua companii ofera servicii de tip 360, necesare pentru materializarea unei idei: de la conturarea conceptului si alegerea locului unde se va desfasura evenimentul, resurse logistice, pregatirea momentelor artistice, pana la gestionarea intregului eveniment.

EnRose este o companie de design floral si de eveniment, prezenta de opt ani pe piata dn Romania. (Citeste aici mai multe despre povestea enRose)
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii