Eveniment pentru antreprenorii online


Next Online Players va avea loc in Bucuresti, intre 17 si 19 iulie 2008, si este primul eveniment care abordeaza la 360 de grade antreprenoriatul online in Romania.

Marius Ghenea, Vlad Stan, Madalin Matica, Dragos Manac, Radu Ionescu, Vladimir Oane, Liviu Taloi, Emi Gal, Lavinius Marcu vor sustine o serie de prezentari si workshop-uri distribuite pe parcursul a trei zile, fiecare zi abordand un domeniu de interes in zona online: comert electronic, publishing, servicii.

Evenimentul este organizat de compania PlayTheBalls si se va desfasura la hotelul Howard Johnson din Capitala.

Mediul online simte nevoia unei culturi antreprenoriale si are nevoie de mai multi vizionari care sa ajute la dezvoltarea industriei intr-un ritm corelat cu potentialul existent. PlayTheBalls a decis sa creeze o platforma de dezvoltare a viitorilor antreprenori din zona online sub forma unui eveniment de trei zile care cuprinde workshop-uri, aplicatii practice, networking si o serie de prezentari a unor idei de afaceri in cautare de finantare in fata unor investitori strategici”, spune Ciprian Gavriliu, business developer, PlayTheBalls.

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta tinerii antreprenori este lipsa unei sustineri financiare initiale, de aceea organizatorii evenimentului au inclus in formatul Nextt Online Players  un concurs de proiecte online aflate in cautare de finantare. Castigatorii etapei initiale de selectie vor prezenta proiectele in cea de a treia zi a evenimentului in fata unor investitori strategici.

Next Online Players pune la dispozitie un numar de 30 de locuri pentru participanti, iar inscrierile se pot realiza incepand de astazi, 26 iunie, pe site-ul oficial.

Evenimentul este gandit ca o rampa de lansare pentru o noua generatie de antreprenori de success in mediul online romanesc.
Infiintata in iunie 2007, PlayTheBalls este o agentie interactiva care pune strategia pe primul plan in toate proiectele desfasurate. Compania este orientata catre utilizatorii finali si considera ca aceasta este singura abordare care poate crea o relatie pe termen lung intre un brand si audienta acestuia. 

PlayTheBalls isi doreste sa devina un membru activ al industriei online in Romania si se implica in proiecte care au ca scop dezvoltarea viitoarelor generatii de specialisti si a cadrului in care acestia activeaza. Unul dintre proiectele realizate este IMTO, prima conferinta dedicata mediului online din afara Bucurestiului care a avut loc in Iasi, pe 18 aprilie.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii