First Office a extins numarul de posturi de lucru cu 43%


Compania sub-inchiriaza spatii de birouri complet utiliate si mobiliate, amplasate intr-o cladire din zona de nord a Bucurestiului.

Investitia in amenajarea spatiului s-a ridicat la 140.000 de euro si a presupus costuri legate de personal, reamenajarea spatiului, mobilier, echipamente IT si de birou, se arata in comunicatul de presa.

In prezent, compania detine un numar de 210 posturi de lucru si isi propune sa ajunga la un numar de 360.

Pentru 2009, ne propunem o extindere doar in prezenta locatie (Victoria Business Park). Acum, suntem in proces de selectie a unei a doua cladiri de birouri care va fi amplasata in partea centrala a Bucurestiului”, spune Haricleea Spaler, director general al First Office.

Spatiile oferite spre sub-inchiriere dispun de mobilier si servicii IT. Firmele chirias au acelasi secretariat, mai multe zone comune decat se obisnuieste intr-o cladire de birouri (bucatarie, spatii administrative) si folosesc in comun o parte dintre solutiile IT. Perioada pe care se pot semna contractele incepe de la o zi si ajunge pana la cativa ani.

Din momentul lansarii, in februarie 2009, si pana in prezent, First Office a semnat contracte cu cateva companii, printre care se numara: Bioderma, Servicii Postale Financiare si Rowa Dany.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii