Helen Doron vizeaza acordarea de master francize pentru zonele Moldova si Oltenia


In principiu, francizorul a impartit teritoriul Romaniei in patru regiuni, in vederea acordarii de master francize. In zona de Sud-Est (Bucuresti - Constanta) si in regiunea Transilvania exista deja cate un master francizat zonal.

Daca vor aparea persoane interesate de o master franciza zonala pentru o regiune mai mica, in afara celor patru mari regiuni pe care le-am stabilit deja, vom fi deschisi la discutii in acest sens”, spune pentru startups.ro Anne Gordon, Business Development Manager si vicepresedinte Helen Doron Group. (Citeste aici mai multe despre sistemul de franciza Helen Doron.)

In ceea ce priveste deschiderea de Learning Centres in franciza, ea mai spune ca exista o cerere foarte mare in regiunea de Sud-Est a tarii, in special in zona Bucurestiului. Insa, pana in prezent, nu a fost acordata nicio franciza simpla in aceasta regiune.

Franciza Helen Doron este o franciza speciala, prin prisma implicarii emotionale a fiecarui francizat, mai ales ca vorbim activitati dedicate copiilor. De aceea, nu este o franciza potrivita pentru persoane care cauta sa faca bani pur si simplu”, explica Anne Gordon.

Ea spune ca, in urma cu un an, existau foarte putine cereri pentru deschiderea de Learning Centres in franciza. In timp ce, in prezent, sunt inregistrate din ce mai multe cereri din intreaga tara.

Pana in acest moment, au fost deschise cate un Learning Centre in orasele Sibiu, Timisoara, Satu-Mare, Miercurea Ciuc si Constanta.

Anne Gordon estimeaza ca, la inceputul anului scolar din septembrie anul acesta, toate centrele Helen Doron din Romania vor inregistra in total 1.000 de cursanti. Intr-o perioada de un an, ea preconizeaza ca aceasta cifra se va tripla.

La nivel international, potrivit reprezentantei Helen Doron, in ultimul an, pietele mai mari au cunoscut o perioada de stabilizare, in timp ce pe pietele mai mici afacerea a continuat sa creasca.

De-a lungul timpului, ne-am obisnuit cu o crestere a afacerii de 10% pe an. In contextul actual, nu cred ca vom mai atinge aceasta cifra si anul acesta. Insa, ne-am propus sa ne mentinem la acelasi nivel de anul trecut sau sa avem macar o crestere de pana in 5% la nivel de grup”, precizeaza Anne Gordon.

Reteaua Helen Doron s-a extins in tari din Europa, Asia si Africa, iar in prezent afacerea este in plin proces de extindere si in America de Sud.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii