ICAP organizeaza conferinta anuala de Management al Riscului de Creditare


Evenimentul va avea loc pe 15 iunie, la Athenee Palace Hilton, in Bucuresti. Prezentarile cheie din cadrul conferintei vor fi sustinute de Richard Hunter, Managing Director FITCH Ratings, si Petr Vins, General Manager Moody’s Central Europe.

Principalul obiectiv al evenimentului este acela de a crea oportunitatea pentru profesionistii din domeniu sa dezbata problemele reale si actuale care intra in aria lor de supervizare, se arata in comunicatul de presa.

Prezentarile din cadrul conferintei si discutiile din cadrul panelelor vor analiza, printre altele, urmatoarele subiecte: Cum evolueaza companiile si unde se regasesc riscule reale in prezent pe pietele dezvoltate versus pietele emergente; Asteptarile CEO-ului de la departementul financiar in perioada crizei economice; Corporatiile din Europa Centrala si de Est in mijlocul crizei economice; Colectarea datoriilor ca mijloc modern de gestionare a riscurilor.

ICAP Group este cel mai mare Grup de Servicii de Afaceri din Grecia, care se afla intr-un proces dinamic de extindere in sud-estul Europei, se mai arata in comunicat. Pe langa punctele de lucru stabilite in cinci orase mari din Grecia, grupul a deschis filiale si in Bulgaria, Romania, Serbia si Cipru. Grupul ICAP este singurul din Europa de Sud-Est acreditat de Banca Centrala Europeana ca Sursa pentru Evaluarea Riscului de Creditare in cadrul Eurosystem (din iulie 2009).

ICAP Romania si CYCLE European, organizatorii evenimentului de la Bucuresti, reprezinta filiale ale Grupului ICAP pe piata romaneasca. ICAP Romania ofera servicii grupate in patru linii de activitate - servicii de Gestionare a Riscului de Creditare, Solutii de Marketing, Consultanta de Management si servicii de Resurse Umane.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la evenimentul organizat de ICAP.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii