Inovatia in tehnologie si dezvoltarea afacerilor globale - teme abordate la How to Web 2013


Vorbitorii din cadrul editiei de anul acesta a conferintei vor discuta despre subiecte precum dezvoltarea produselor de uz casnic conectate la internet sau construirea echipelor durabile, care sustin inovatia.

 

Conferinta How to Web are loc pe 20 - 21 noiembrie si se adreseaza antreprenorilor, dezvoltatorilor de produse si servicii web, companiilor de outsourcing interesate de inovatie si investitorilor, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Printre specialistii industriei tech globale care au confirmat prezenta la editia de anul acesta se numara speakeri ce vor aborda teme legate de noile tendinte sau de importanta design-ului in dezvoltarea produselor inovative.

De exemplu, Robin Wauters, unul din cei mai cunoscuti jurnalisi de tehnologie din Europa, fost colaborator al TechCrunch si TheNextWeb, va sustine o prezentare despre cele mai importante tendinte actuale in tehnologie si companiile mici europene ce joaca un rol important in context. David Bizer, fost Talent Geek al HackFwd, accelerator de afaceri din Germania care s-a inchis recent, va vorbi despre motivele care au dus la esecul proiectului si lectiile invatate din aceasta experienta.

Christopher Martin, Senior Expert al Bosch Research and Technology Center, unde studiaza felul in care IoT (Internet of Things = Internetul obiectelor) poate fi introdus in aparatele de uz casnic, va vorbi despre provocarile dezvoltarii de produse de masa in domeniul IoT si va prezenta cateva posibilitati de a le depasi.

Cea de-a doua scena a conferintei va gazdui panel-uri in care se vor dezbate subiecte specifice start-up-urilor: bune practici pentru un start-up care trece printr-un program de accelerare; cum sa dezvolti echipa potrivita pentru start-up-ul tau; cum sa livrezi produsul catre piata potrivita; sfaturi pentru atragerea investitiilor; cum sa colaborezi si cum sa inveti de la mentori, investitori si clienti; greselile cele mai frecvente pe care le fac fondatorii start-up-urilor.

Aceasta scena este deschisa pentru tot publicul conferintei, fiind in special conceputa pentru cei care isi dezvolta in prezent propriul start-up sau se pregatesc de acest pas. Principali beneficiari ai acestor discutii vor fi si cele 32 de start-up-uri calificate in finala Startup Spotlight (echipele finaliste, ce provin din Romania, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Grecia si Polonia, au fost anuntate la inceputul acestei saptamani).

startups.ro sprijina conferinta How to Web 2013 in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii