Intalnire cu Gabriel Coarna, antreprenorul roman care a facut un exit catre Evernote


Evenimentul va avea loc pe 21 februarie, la TechHub Bucharest, in cadrul sesiunii Open Hours organizate in fiecare saptamana.

 

Participarea la Open Hours este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar inscrierile la evenimentul de vineri se fac online, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Evenimentul se adreseaza antreprenorilor care dezvolta produse in tehnologie si profesionistilor din domeniu. Inscrierile sunt validate de echipa TechHub Bucharest iar finalistii primesc un mesaj de confirmare dupa completarea formularului de inscriere.

In cadrul evenimentelor Open Hours, membrii comunitatii tech din Bucuresti (antreprenori sau profesionisti in domeniul tehnologiei) au ocazia sa discute timp de 30 de minute, in sesiuni unu-la-unu, cu profesionisti si specialisti din industrie si sa primeasca feedback si recomandari din partea acestora.

Participantii la intalnirea de saptamana aceasta vor avea ocazia sa discute cu Gabriel Coarna, Architect Evernote Clearly, invitat special al evenimentului. In 2009, el a lansat Readable, o extensie de browser care transforma stirile si postarile publicate pe bloguri in text usor de citit. Doi ani mai tarziu, Readable a fost achizitionat de Evernote, iar tehnologie Readable a fost folosita pentru dezvoltarea Evernote Clearly, produs utilizat astazi de peste 5 milioane de persoane.

TechHub este un spatiu de tip co-working adresat exclusiv specialistilor in tehnologie si beneficiaza de acces la reteaua globala TechHub si la evenimentele organizate de comunitatea online.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii