Intr-o luna de la instalare, terminalele ZebraPay au fost accesate de 5.000 de utilizatori


3.000 dintre cei care au ales acest serviciu de reincarcare a cartelelor prepaid au optat pentru serviciile Vodafone si Cosmote.

"Estimam insa ca utilizatorii de cartele preplatite sunt in general tinerii. Dat fiind faptul ca pana la sfarsitul lui 2010 vom detine 1.000 de terminale, mizam pe aproximativ 1 milion de utilizatori care vor efectua aproximativ 6 milioane de operatiuni de reincarcare", spune, intr-un comunicat de presa, Radu Ciorbea, Directorul General al ZebraPay. (Citeste aici mai multe despre estimarile Zebrapay.)

Pentru tehnologia TopUp a avut pana in prezent in jur de 2.000 de utilizatori pentru reincarcarile prepaid.

Conform companiei, prin aceasta tehnologie, se poate reincarca atat propria cartela cat si pe cea unui alt utilizator in sase secunde, valoarea incepand de la zece lei.

In acest moment, tehnologia TopUp este disponibila doar pentru reincarcarile in reteaua Orange, urmand ca in perioada urmatoare aceasta sa fie preluata si in reteaua Cosmote.

Conform estimarilor ZebraPay, pana in acest moment peste 50% dintre utilizatorii TopUp au optat pentru incarcarile minime, intre 10 lei si 20 de lei.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii