Investitie de 700.000 euro in magazinul Debenhams din mall-ul Sun Plaza din Bucuresti


Acesta este al saptelea magazin de acest tip din Romania, avand o suprafata de 1.000 mp.

"Avand in vedere anul dificil pe care il parcurgem, asteptarile de vanzari pe termen scurt nu sunt unele foarte mari. Sunt insa convinsa de faptul ca decizia de a deschide Debenhams in cel mai nou mall din sudul Capitalei va deveni profitabila pe termen lung, odata cu maturizarea mall-ului ca destinatie de cumparaturi, in maximum unul - doi ani”, spune Ramona Stanciulescu, CEO Rafar, divizia de francize fashion a RTC Holding, intr-un comunicat de presa.

Reteaua Debenhams acopera o suprafata totala de vanzare de peste 12.000 mp.

Pe langa Sun Plaza, reteaua Debenhams este prezenta in Romania in alte trei mall-uri din Bucuresti (Bucuresti Mall, Plaza Romania si Baneasa Shopping City), un centru comercial din Constanta (City Park Mall of Constanta), unul din Cluj-Napoca (Polus Center) si unul din Oradea (Lotus Center), iar in Republica Moldova la Chisinau (Shopping MallDova).

Debenhams LTD UK a acordat recent Rafar drepturile de franciza a marcii pentru inca 11 tari din Centru si Estul Europei, in afara celor pentru care semnase contractul in 2006 (Romania, Bulgaria si Republica Moldova).

Rafar are drepturi de franciza si reprezentare pentru 16 marci, pentru care a deschis 27 de magazine, reprezentand un spatiu total inchiriat de putin peste 15.000 metri patrati in Romania si Republica Molodova. 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii