JCI Bucuresti lanseaza proiectul Empowering Entrepreneurs


Proiectul isi propune sa ajute la consolidarea si formarea unei clase de business de tip antreprenorial, condusa de oameni care reusesc sa-si gaseasca, in orice mediu sau context, resurse pentru a evolua si solutii la problemele ce apar pe parcurs.

Publicul tinta este format din antreprenori cu varste curpinse intre 23 de ani - 38 de ani, cu o experienta mai mare de un an in business, se arata in comunicatul de presa.

Printre obiectivele proiectului se numara: constientizarea resurselor nelimitate ce se afla la indemana tinerilor care au in vedere lansarea unei afaceri; formarea unei comunitati de antreprenori care stiu si pot sa se ajute singuri; dobandirea capacitatilor ce le permit acestora construirea unor sisteme functionale pentru business-urile lor.

Primele evenimente din seria Empowering Entrepreneurs vor fi doua workshopuri, dupa cum urmeaza: “Metode inovative de management” (19 iunie 2010) si “Solutii practice pentru dezvoltarea afacerii tale” (3 iulie 2010).

Workshopurile sunt sustinute de Mihai Stanescu, fondatorul companiei RoCoach si unul dintre partenerii in programul Start&Grow, lansat de startups.ro si Microsoft Romania. 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii