Jim Bagnola vorbeste la Bucuresti despre cum sa infrunti criza cu zambetul pe buze


Sustinut pe 24 noiembrie, workshop-ul “Leading Change Laugh Crisis” se adreseaza managerilor si antreprenorilor care inteleg valoarea schimbarii si isi doresc sa o implementeze in organizatiile si mediul in care activeaza, mai ales pe timp de criza.

Workshop-ul este organizat de Human Performance Development International (HPDI) in colaborare cu The Investor si Leaders Romania, se arata in comunicatul de presa.

In cadrul workshop-ului se va discuta despre cele mai bune atitudini si strategii de schimbare organizationala. De asemenea, se vor analiza tehnici eficiente de schimbare care pot fi utilizate pentru a anticipa in loc de a reactiona, a provoca in loc de a se apara si de a imbratisa in loc de a se opune.

Astfel, competente cheie, specifice antreprenorilor, precum flexibilitatea, adaptabilitatea si rezistenta, devin in perioade de schimbare competente absolut necesare pentru oricine doreste sa evolueze, se mai arata in comunicat.

Evenimentul din Bucuresti va avea loc la o saptamana dupa workshop-ul “Transforming Customers into Long-Term Followers”, sustinut tot de Jim Bagnola in Cluj-Napoca.

Jim Bagnola are o experienta de circa 30 ani ca trainer, coach si consultant si este specializat in Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching Skills si Change Management. In prezent, Jim Bagnola este Senior Partner al firmei de consultanta The Leadership Group si figureaza in top 30 speakeri internationali in leadership, conform Leadership Gurus International.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii