MedLife a achizitionat cu 3 milioane de euro un operator medical din Brasov


In urma tranzactiei, compania preluat 80% din Policlinica de Diagnostic Rapid, care include o clinica si doua laboratoare cu o gama completa de servicii si analize medicale.

Grupul medical din Brasov are o echipa de aproximativ 200 cadre medicale, medici si asistente, se arata in comunicatul de presa.

Potrivit MedLife, Policlinica de Diagnostic Rapid SRL a avut anul trecut o cifra de afaceri de trei milioane de euro, estimand pentru anul acesta o crestere substantiala, si un numar de aproximativ 100.000 de pacienti.

"In perioada imediat urmatoare dorim sa extindem echipa de medici cu noi cadre, inclusiv din Bucuresti, si sa transformam policlinica locala in cel mai modern centru de excelenta de pe piata brasoveana. De asemenea, impreuna cu partenerii nostri, intentionam sa lansam in Brasov o hyperclinica MedLife, care va include un centru puternic de imagistica si, alaturat, un spital de chirurgie, toate aceste proiecte urmand a fi finalizate pana la sfarsitul anului", spune Mihai Marcu, presedintele Consiliului de Administratie al MedLife.  

Tranzactia este una structurata, fiind cea mai importanta operatiune de cumparare a unui furnizor medical local din ultimii doi ani, derulata de un alt operator de profil, se mai spune in comunicatul de presa.

"Consideram ca acesta este un pas firesc in dezvoltarea si evolutia business–ului medical, care ne va asigura o crestere rapida a afacerilor si ne va intari pozitia pe piata serviciilor medicale la nivel local", spune Cosmin Rasina, Director General al Policlinicii de Diagnostic Rapid.

In urma acestei tranzactii, grupul medical din Brasov va functiona sub denumirea MedLife - PDR, denumire care va fi sustinuta de un proces de rebranding stabilit pentru urmatoarea perioada.

Aceasta este o prima tranzactie din planul de extindere al MedLife, anuntat in aprilie acest an.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii