Mio Bio a inregistrat afaceri de 120.000 de euro anul trecut


Alma Rusu, Managing Partner la Mio Bio, spune ca cifra a fost la nivelul asteptarilor si ca in acest an spera la mai mult, dar inca nu si-au setat un target de cifra de afaceri.

Din primavara anul trecut, MioBio a inceput sa faca si distributie, ajungand la 35 de magazine in toata tara.

Pe distributie suntem in continua crestere, de la luna la luna avem clienti noi. Suntem prezenti in Bucuresti, Cluj, Brasov, Piatra Neamt, Targoviste. Planul de a face distributie exista de la inceput, dar a fost unul prea ambitios. In primele zece luni, a trebuit sa ne concentram pe magazin, sa cream brand awarness, atat pentru Mio Bio, ca nume nou pe piata, cat si pentru brandurile comercializate”, spune pentru startups.ro Alma Rusu.

In prezent, distributia si magazinul propriu au aceeasi pondere in cifra de afaceri a Mio Bio.

Planul nostru este ca distributia sa depaseasca cu mult magazinul propriu. Am dezvoltat si un online shop, dar, ca business, se situeaza mult sub asteptari. Primim mai multe comenzi din tara decat din Bucuresti, unde clientii prefera sa vina la magazin, putand testa produsele. La orice cumparatura online exista un factor de risc si cei care comanda online sunt mai degraba cei care stiu brandul”, detaliaza Alma Rusu.

Investitia initiala in Mio Bio a fost de 40.000 de euro, estimandu-se ca suma va fi recuperata in cativa ani. Acesta este un ritm mai scazut, cauzat de situatia economica.

Ne dezvoltam cu pasi mici. Totusi, multe lucruri s-au intamplat mai repede decat ne asteptam. Cererea din partea clientilor si a magazinelor creste constant, dar, in conditiile economice date, mai devreme de trei - patru ani nu ne putem recupera investitia”, precizeaza Alma Rusu.

Intr-un an si jumatate, de cand este pe piata, compania si-a extins gama de produse, ajungand de la sase branduri la 16, pentru o parte dintre acestea fiind si importator direct.

(Citeste aici mai multe despre tendintele de pe piata bio din Romania).


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii