Money Express organizeaza conferinta Antreprenor 2010 - “Show me the business”


Evenimentul va avea loc pe 27 mai, la The Ark, in Bucuresti, si il va avea ca invitat special pe unul dintre cei mai cunoscuti experti britanici in networking, Andy Lopata.

Numit de Financial Times “unul dintre primii strategi al networking-ului”, Andy Lopata va sustine o prezentare despre cum sa construiesti avantaje de business prin conectarea cu oameni puternici si crearea unei retele de relatii, se arata in comunicatul de presa. “Mr. Network“ - cum l-a numit presa britanica, si-a alocat jumatate din timp pentru o sesiune interactiva in care participantii vor fi invitati sa experimenteze secretele si avantajele networking-ului.

Dupa prezentarea lui Andy Lopata, Conferinta Antreprenor va continua cu alte doua module despre cum sa controlezi contextul si cum sa actionezi rapid.

Intr-o lume lipsita de resurse, succesul apartine celor care inteleg primii cum poate fi folosit contextul pentru a obtine avantaje competitive. Cum au folosit antreprenorii de succes criza pentru a-si creste afacerile? Care sunt lectiile anului trecut si care este calea pentru a intelege si a profita de un context negativ? Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care vor incerca sa raspunda Doru Lionachescu, Partener Principal la Capital Partners, si Florin Talpes, CEO Softwin.

Cel de-al treilea modul al conferintei invita participantii sa simta energia celor care s-au miscat rapid. Din momentul in care ai inteles contextul si ai partenerii potriviti, cum imbini actiunea cu gestionarea riscurilor? Care este momentul potrivit pentru a trece de la strategie la actiune? Anca Bidian, Fondator Kiwi Finance, Dragos Petrescu, CEO Trotter Prim, si Ioan Vlasa, director Societatea de Microfinantare FAER, precum si antreprenori care au intrat in forta in noua economie vor impartasi experienta lor.

Conferinta Antreprenor 2010 se afla la a treia editie, continuand seria evenimentelor dedicate problemelor antreprenorilor din Romania - ”Solutii pentru un an de criza” (2009) si ”Start-up si finantare in criza”(2008). La fel ca in anii precedenti, conferinta se desfasoara in parteneriat cu Fundatia Post Privatizare. 

Evenimentul are ca partener strategic postul de televiziune de business The Money Channel, fiind realizat cu sprijinul Bancii Transilvania.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii