Orbis accelereaza extinderea retelei in Europa de Est


    


Cu opt deschideri hoteliere in urmatoarele cateva luni in Romania (Mercure Sighisoara Binderbubi, ibis Styles Arad, Mercure Bucharest Unirii), Serbia (Mercure Belgrade Excelsior), Bosnia si Hertegovina (Novotel Sarajevo, MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa) Macedonia (Mercure Tetovo) si Ungaria (ibis Styles Airport din Budapesta) si cu un numar record de 40 de contracte in curs, Orbis isi consolideaza echipa de dezvoltare pentru a sustine ritmul de expansiune din Polonia si pentru a stimula prezenta pe piete noi si promitatoare din Europa de Est, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

"Pe de o parte, Europa de Est este o piata mare, cu una dintre cele mai mari cresteri ale PIB-ului din Europa, generand o cerere puternica si in continua evolutie pentru serviciile hoteliere de afaceri si de agrement. Pe de alta parte, observam in mod clar ca dezvoltatorii si fondurile de investitii care au ramas in trecut in afara proiectelor de tip hotel, recunosc acum o crestere a profitabilitatii in industria hoteliera, nu numai in Polonia, ci in intreaga regiune a Europei de Est. Vrem sa acceleram dezvoltarea activelor si sa facem marcile AccorHotels sa fie si mai vizibile in regiune si pe pietele emergente precum Serbia, Croatia, Romania, Slovenia sau Bulgaria. Prin urmare, ne-am reorganizat echipa de dezvoltare din regiune pentru a ne putea atinge mai bine obiectivele", spune Gilles Clavie, CEO al Orbis S.A.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lant de hoteluri din Polonia si Europa Centrala. Orbis detine peste 100 de hoteluri si este singurul licentiator pentru toate brandurile Accor in 16 tari. Hotelurile opereaza sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis budget. Aceste branduri ofera servicii la diferite standarde, variind de la lux de cinci stele la hoteluri economice de o stea.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii