Se apropie a doua editie a Changemakers, proiect dedicat antreprenoriatului social


Evenimentul este organizat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER), sub patronajul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, si va avea loc in perioada 20 - 25 aprilie, in Bucuresti.

Changemakers este un proiect international care se adreseaza studentilor interesati sa imbunatateasca viata in comunitatea lor prin aplicarea unei idei fezabile de business, se arata in comunicatul de presa.

In deschiderea evenimentului, pe data de 20 aprilie, se va desfasura conferinta “Meet the Changemakers”, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Printre invitati se numara Raed Arafat - fondator SMURD, Mircea Mocanu - director al Directiei de programe socio-economice al UNDP, Laura Sgarcitu - specialist Relatii Publice si Programe Comunitare Coca-Cola HBC, Elena Lotrean - consultant la Future Capital si Cristian Ispas - director general Motivation.

Studentii interesati de antreprenoriat social se pot inscrie la Scoala de Primavara Changemakers pentru a invata, pentru a-si pune ideile in practica si pentru a face schimb de cunostinte cu studenti straini. Perioada de desfasurare a scolii va fi 21 - 25 aprilie.

Cele cinci zile ale Scolii de Primavara vor constitui un program educational interactiv cu workshopuri, studii de caz, o vizita la o intreprindere sociala, dar si sfaturi de la experti din domeniu.

Termenul limita pentru depunerea formularelor de inscriere in cadrul Scolii de Primavara este 16 aprilie. (Citeste aici mai multe despre cum te poti inscrie.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii