Se apropie conferinta "Fresh&New" Finantare.ro


Organizata de Arhipelago, sub numele “Forum regional de finantari europene, management de proiect si investitii”, conferinta va avea loc pe 4 iunie, in cadrul Parcului Stiintific si Tehnologic Tehnopolis din Iasi.

Conferinta Finantare.ro isi propune sa promoveze cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene si investitii, se arata in comunicatul de presa. Astfel, conferinta acopera nevoile regiunii de Nord - Est, prin oferirea de interactiune si informatii cu privire la noile tendinte in domeniul managementului de proiect, propune noi surse de finantare si noi tipuri de abordare a finantarilor europene.

In cadrul evenimentului, vor exista sesiuni special concepute pentru acoperirea celor patru teme principale - finantari, managementul proiectelor, consultanta si investitii.

In total, se vor desfasura sase conferinte si 18 workshop-uri, participantii avand ocazia sa-si aleaga dintre acestea doua conferinte si trei workshopuri, in functie de locurile disponibile.

Momentan au fost ocupate toate locurile la Conferinta Managementul proiectelor - prima lectie si la workshopurile sustinute de: George Dragnea (Syntagma), cu tema "Atragerea surselor alternative de finantare pentru proiecte"; Angelica Manea (Dal Consulting), cu tema "Evaluarea proiectelor de finantare. Ingredientele unui proiect de succes"; Radu Limpede (EU Advisory), cu tema "Fondurile UE - intre tentatia banilor aparent facili si pasiunea pentru un proiect care sa te ridice in alta liga a afacerilor"; Dan Schipor (Daris), cu tema "Fundamentare si bugetare plan de afaceri"; Sever Avram si Sandu Zamfirescu (Eurolink - House of Europe ), cu tema "Riscuri, capcane si precautii utile pentru evitarea neregulilor, fraudelor si litigiilor in cursul realizarii proiectelor de investitii cu sprijin UE".

Seara se va desfasura sesiunea Cocktail & Networking, in cadrul careia va avea cuvantul invitatul special Filipe Carrera. Acesta va fi urmat de lansarea retelei socio-profesionale ManagerDeProiect.ro, un proiect realizat de Arhipelago in colaborare cu Total Soft.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii