Se apropie inscrierile la cea de-a doua editie VentureConnect


Organizat de Evensys in parteneriat cu casa de avocatura Biris-Goran, VentureConnect isi propune sa fie o platforma prin care dezvoltatorii sa interactioneze cu nume mari de pe piata de investitii, sa afle bunele practici in cazul unei finantari si sa atraga capital suplimentar pentru propria afacere.

Evenimentul va avea loc pe 8 decembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sub umbrela NetCamp 2010, si isi propune sa faciliteze contactul direct intre investitori si antreprenorii care deruleaza proiecte de succes in mediul online, se arata in comunicatul de presa.

Romania ramane un <teritoriu inca nedescoperit> pentru majoritatea investitorilor straini in sectorul online si, prin urmare, ritmul investitiilor este inca unul lent. Cu toate acestea, VentureConnect a reusit sa creeze o punte intre investitori si antreprenorii romani, dat fiind ca interesul investitorilor si al antreprenorilor pentru urmatorul eveniment ne-a depasit deja asteptarile”, spune Dan Visoiu, Partener la Biris Goran.

VentureConnect se bucura de sprijinul unui board de mentori care aduna mari jucatori din domeniul online, cunoscuti antreprenori locali si avocati experimentati. Rolul acestora este de a selecta proiectele si de a-i indruma pe participanti pe parcursul competitiei pentru a-i ajuta sa foloseasca eficient toate resursele si atuurile business-ului.

Pe langa membrii fondatori, Ana Maria Andronic (Senior Associate, Biris Goran) si Daniel F. Visoiu (Partner la Biris Goran), din componenta board-ului mai fac parte Marius Ghenea (cunoscut antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (antreprenor si Presedinte Gecad), Orlando Nicoara (General Manager, Apropo Media si antreprenor online) si Dragos Roua (experimentat antreprenor online).

VentureConnect va include doua sesiuni. In prima parte a zilei, antreprenorii selectati isi vor prezenta proiectele in fata investitorilor prezenti, fiind ulterior invitati sa participe la o sesiune de discutii detaliate despre propriul proiect cu investitorii direct interesati.

Inscrierea proiectelor la VentureConnect este gratuita si se poate face incepand cu 1 noiembrie.

(Citeste aici mai multe despre inscrierea la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii