Serviciul good.bee a ajuns la un numar de 10.000 de utilizatori


Desi in primelele luni de la lansare trendul de crestere a fost destul de lent, reprezentantii good.bee spun ca afacerea a evoluat semnificativ in ultimile trei luni.

Utilizatorul serviciului good.bee Tranzactii mobile - lansat in parteneriat cu BCR si impreuna cu Visa, Orange si Vodafone - are varsta medie de 29 de ani, iar aproximativ 75% dintre clienti se afla in categoria de varsta 18 - 35 de ani”, spune Catalin Moise, presedintele Consiliului de Administratie good.bee Service RO.

Serviciul good.bee Tranzactii mobile este utilizat atat de elevi, cat si de pensionari, de persoane din mediul urban, dar si de persoane din mediul rural, se arata in comunicatul de presa. Aproximativ 20% dintre clientii serviciului financiar pe mobil locuiesc in mediul rural.

In ceea ce priveste modul de utilizare a serviciului good.bee Tranzactii mobile, clientii existenti utilizeaza toate elementele ce se regasesc in pachetul good.bee: contul bancar pentru a primi sau a tine banii in siguranta, cardul de debit pentru retrageri de numerar si cumparaturi, serviciul de tranzactionare mobila pentru a obtine informatii sau a primi si trimite bani.

Un procent de 36% din totalul tranzactiilor inregistrate cu cardul de debit sunt realizate la punctele de vanzare prin intermediul cardului Visa Electron cu cip.

In cazul serviciului de tranzactionare mobila, cea mai folosita tranzactie este transferul good.bee - transferul de bani pe baza numarului de telefon mobil, intre utilizatorii good.bee. Aceasta operatiune este utilizata frecvent pentru transferuri intre parinti si copiii aflati la distanta, intre prieteni sau rude, datorita faptului ca transferul de bani se realizeaza instant, extrem de simplu, la orice ora din zi si din noapte. Valoarea medie a unui transfer good.bee este de aproximativ 100 de lei.

In categoria operatiunilor mobile des intalnite prin intermediul serviciului good.bee Tranzactii mobile se inscriu si interogarea de sold si reincarcarea cartelelor de telefonie mobila - posibila atat pentru propriul numar de telefon, cat si pentru orice alt numar in retelele partenere.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii