Sky Photo extinde franciza Balloide Photo


Compania detine master franciza pentru Romania si intentioneaza sa extinda la nivelul intregii tari serviciile de fotografie aeriana pe care le ofera.

Taxa de intrare in sistem este de 18.000 de euro, plus TVA, si cuprinde taxa de franciza si costul echipamentului pentru fotografiere (balon, nacela, consola si aparat foto digital, de mare rezolutie), dupa cum a spus pentru startups.ro Valentin Dumitru, director executiv la Sky Photo.

Franciza se acorda pe o perioada de cinci ani, dupa care se poate prelungi. Un francizat va asigura serviciile pentru minim patru judete, in functie de nivelul de dezvoltare al acestora si de cerere, astfel incat franciza Balloide Photo sa ajunga sa acopere intreaga tara.

Cei care solicita franciza in acest domeniu nu au nicio alta legatura cu domeniul, dar sunt interesati de o astfel de activitate”, spune Valentin Dumitru.

Franciza pentru judetele Iasi, Bacau, Piatra Neamt si Vaslui a fost preluata de compania Monarom din Iasi, care a intrat in acest sistem in urma cu un an.

In prezent, Sky Photo se afla in negocieri pentru oferirea francizei unei companii din Cluj-Napoca.

Mai multe informatii despre evolutia pietei fotografiei aeriene din Romania.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii