Studentii care participa la Think Online invata cum sa lanseze o afacere online


In perioada 19 - 23 aprilie, Business Club deruleaza proiectul Think Online, organizat sub forma unei scoli de antreprenoriat care isi propune sa pregateasca un numar de studenti pentru lansarea unei afaceri online.

Evenimentul va avea loc la Bucharest Hubb, primul club de work&fun din Romania dedicat antreprenorilor online, se arata in comunicatul de presa.

Proiectul se adreseaza studentilor sau masteranzilor care sunt interesati de domeniul antreprenoriatului online, care si-au lansat deja o afacere/un site sau care au de gand sa faca acest lucru in viitorul apropriat.

Participantii la eveniment vor avea ocazia sa intalneasca oameni interesati de afaceri online, sa isi formeze o echipa si sa creeze un plan de afaceri sub indrumarea unor antreprenori de succes. Vor cunoaste investitori, vor face networking, vor putea invata de la oameni cu o experienta bogata in start-up-uri. De asemenea, vor invata cum sa prezinte un pitch unui investitor si vor primi feedback.

In final, daca planul de afaceri pe care il vor dezvolta in cadrul proiectului va fi unul atractiv, vor avea ocazia sa primeasca finantare de la un investitor important.

Printre invitatii la eveniment se numara Vlad Stan (SeedMoney), Sergiu Biris (Trilulilu) Vladimir Oane (UberVU), George Lemnaru (Erepublik), Daniel Enache (Investitor), Marius Deak (GreenPixel) si nu numai.

La sfarsitul proiectului, dupa aproximativ o luna, cei mai buni participanti vor avea ocazia sa participe la un teambuilding alaturi de o parte din speakerii evenimentului, pentru a-i cunoaste mai bine, a-si prezenta ideile si a lega eventuale colaborari.

Cei interesati sa participe la Think Online trebuie sa completeze formularul postat pe site-ul evenimentului. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este vineri, 16 aprilie.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii