Syscom Digital a lansat un serviciu care imbina e-mail-ul si SMS-ul


Noul serviciu este automatizat, fiind numit SYS - Email2SMS. Pretul mediu per destinatie este de 0,04 euro+TVA, insa grila de volume este vasta, variind in functie de volumul trazactionat (numarul de destinatari atinsi si de SMS-uri generate).

Aplicatia SYS - Email2SMS permite trimiterea de e-mail-uri care se convertesc sub forma de SMS pe telefonul destinatarului, se arata in comunicatul de presa.

Pentru acest serviciu, Syscom Digital pune la dispozitia clientilor un cont special de administare si raportare, prin care se autentifica o singura data adresele de e-mail de la care va genera transmisiile de Email2SMS, folosind orice client de e-mail (Thunderbird, Outlook, Gmail etc.).

Astfel, se pot trimite e-mail-uri catre destinatarii de pe orice adresa care a fost anterior definita in cont, prin punerea in campul-destinatie a numarului de telefon al destinatarului sub o forma simpla (exemplu: numartelefon @ domeniu . ro), impreuna cu un text in corpul e-mail-ului, iar acesta va ajunge sub forma de SMS pe telefonul destinatarului.

"Prin intermediul contului sau, fiecare client are posibilitatea sa vizualizeze in timp real rapoartele de transmisie generale si detaliate, putand astfel sa-si evalueze si singur care a fost consumul intr-o anumita perioada sau cate mesaje a transmis catre un anumit destinatar sau grup de destinatari in intervalul de timp selectat", spune pentru startups.ro Maia Novolan, directorul agentiei de mobile marketing si servicii interactive Syscom Digital.

Textele trimise pot fi mai mari decat un SMS standard, putand depasi 160 de caractere. De asemenea, numarul de destinatii simultane nu este limitat ca volum. 

Acest serviciu poate fi folosit in campaniile de Mobile Marketing, in comunicarea Business2Business sau Business2Consumer pentru companiile care comunica cu o frecventa ridicata cu partenerii sau consumatorii lor.

In prezent, pentru acest serviciu, Syscom Digital are doi clienti (telecom si industrie) cu care preconizeaza transmisii de volume mari.

"Dezvoltarea serviciului a venit ca un rezultat al analizarii necesitatilor de comunicatie ale acestor clienti. Emai2SMS poate fi un tool interactiv in proiectele creative din sfera online, insa in principal va servi ca necesitate de comunicatie pentru companiile ai caror angajati sunt prezenti preponderent pe teren, ca tool de comunicatie interna, de asemenea, ca tool de informare si notificare catre clientii finali pentru companiile din sfera bancar-financiara, utilitati, transporturi si pentru companiile care furnizeaza content pe baza de abonament", spune Maia Novolan.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii