Toamna aceasta, VentureConnect se extinde cu primele editii la nivel local


In luna octombrie vor avea loc primele doua evenimente VentureConnect de pe plan local, la Cluj (12 octombrie) si Timisoara (19 octombrie), care vor fi urmate de cea de-a patra editie din Bucuresti, programata pentru 23 noiembrie.

Proiectul, lansat la initiativa Biris Goran, isi propune sa sustina industria tehnologica si sa puna in legatura directa tinerii antreprenori din zona IT, online si tehnologie cu importante fonduri de investitii nationale si internationale, se arata in comunicatul de presa.

Pentru toate cele trei intalniri VentureConnect si-a confirmat prezenta Doug Richard, antreprenor de success si investitor, cu experienta in  dezvoltarea de incubatoare de afaceri internationale.

"Ma bucur ca pot sprijini initiativa VentureConnect, deoarece ofera solutii pentru antreprenorii care au nevoie de sustinere financiara si mentorat pentru a-si cladi afaceri de succes. Multe dintre proiectele online incipiente se lupta cu lipsa resurselor si de cele mai multe ori esueaza din cauza unei consilieri necorespunzatoare. VentureConnect creeaza oportunitati viabile, oferind sansa colaborarii directe cu mentori cu experienta reala de business", spune Doug Richard.

Proiectele in cautarea unei investitii de minimum 250.000 euro destinati cresterii si dezvoltarii, isi pot depune aplicatiile, in functie de editia locala la care urmeaza sa participe, pana la 2 octombrie (Cluj-Napoca), 7 octombrie (Timisoara) si respectiv 11 noiembrie (Bucuresti).

Din board-ul de advisori responsabili cu selectia proiectelor vor face parte Ana Maria Andronic (Avocat senior la Biris Goran), Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran), Marius Ghenea (Antreprenor si Business Angel), Radu Georgescu (Presedinte Gecad Group), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor online), Peter Barta (Director executiv Fundatia Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor online).

Potrivit reprezentantilor VentureConnect, un rol important in selectarea proiectelor il joaca constructia business-ului si cat de bine puncteaza aspecte esentiale precum: piata de desfacere, competitivitatea, ROI (n.red. - return of investment), accesul la piata nationala ori internationala, precum si daca are drept target o nisa sau un public larg. De asemenea, pentru investitorii prezenti la editiile VentureConnect de pana acum, cel mai mare interes l-au avut produsele care identificau nevoia cheie a sferei vizate si raspundeau totodata unor nevoi simple.

(Citeste aici mai multe despre participarea la evenimentul din Cluj-Napoca, Timisoara sau Bucuresti.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii