Ultima saptamana de inscrieri in competitia pentru antreprenori "Fabricat in Tara lui Andrei"


    


Romanii, cu sau fara experienta de business, isi pot transforma in realitate ideile sau planurile de afaceri ce raspund unei probleme sociale dintr-o comunitate, prin inscrierea in competitia "Fabricat in Tara lui Andrei", in care OMV Petrom ofera finantari de pana la 32.000 de euro pentru fiecare din cele zece business-uri castigatoare.

Antreprenorii, reprezentantii SRL-urilor, PFA-urilor, intreprinderilor individuale, ONG-urilor etc., se mai pot inscrie in competitie pana pe 2 iulie, pe site-ul taraluiandrei.ro.

In luna august, juriul "Fabricat in Tara lui Andrei" va selecta 35 de finalisti. Acestia vor parcurge o etapa de pregatire, in care vor primi consultanta axata pe nevoile individuale ale fiecarui finalist si sprijin financiar pentru a testa fezabilitatea ideilor (realizarea unui studiu de piata, fabricarea unui prototip al produsului, etc.).

Castigatorii vor fi anuntati in luna aprilie 2016 si vor primi finantare nerambursabila de pana la 32.000 de euro fiecare, pentru a demara afacerile sociale.

Orice persoana fizica/organizatie de pe teritoriul Romaniei este eligibila pentru a participa la "Fabricat in Tara lui Andrei"; conditia este ca activitatea afacerii sociale inscrise in competitie sa se desfasoare intr-una dintre cele 29 de comunitati vizate.

Finantarea este completata de orele de consultanta oferite antreprenorilor pe toata durata proiectului, in cadrul atelierelor de lucru specializate sau sesiunilor individuale de pregatire in domenii cheie pentru viitoarele afaceri: management financiar, legislativ, marketing, distributie etc. Astfel, antreprenorii vor fi pregatiti sa poata maximiza finantarea primita si sa genereze valoare economica si sociala prin afacerile lor.

"Fabricat in Tara lui Andrei" este un proiect OMV Petrom deschis tuturor celor care au o idee de afacere care genereaza valoare economica si sociala in comunitatile din Romania.

 

Citeste aici mai multe articole despre antreprenoriat social.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii