Veniturile CMU au crescut cu 37% in trimestrul I, 2010


Acestea au ajuns la 4,713 milioane de euro, fata de perioada similara de anul trecut, cand au fost de 3,424 milioane de euro.

In primele trei luni din acest an, comparativ cu aceeasi perioada de anul trecut, serviciile de imagistica au urcat cu 71%, cele fee for service cu 64% si interventiile operatorii cu 41%, se arata in comunicatul de presa.

In luna martie, numarul de interventii chirurgicale a crescut cu 75% fata de aceeasi luna de anul trecut.

In primul trimestru din acest an, fata de aceeasi perioada de anul trecut, cea mai mare crestere, de 114%, a avut-o Maternitatea CMU „Regina Maria”, din cadrul careia departamentul de ginecologie si-a marit cu 346% numarul interventiilor chirurgicale.

Pe segmentul  corporate, compania a crescut cu 10%, in primele trei luni din acest an fata de aceeasi perioada de anul trecut.

"2010 este critic pentru demararea planurilor de investitii in noua structura de actionariat. Pe de o parte, piata prezinta oportunitati de consolidare pe care speram sa le putem fructifica, iar, pe de alta, initiem mai multe investitii de tip greenfield care vor deveni functionale in 2011. In urmatoarele luni, odata cu deschiderea unei noi clinici de mari dimensiuni in Bucuresti si prin extinderea spitalului Arcul de Triumf, vom mentine cresterea accelerata a segmentului de retail, astfel incat, pana la sfarsitul anului, acesta sa depaseasca veniturile din abonamente corporate", spune Sergiu Negut, Director General Adjunct la CMU.

In martie, actionarii CMU au vandut o participatie majoritara de 80% catre fondul de investitii Advent International, iar 20% a ramans medicului Wargha Enayati, fondator si Director General al Centrului Medical Unirea.

Anul trecut cifra de afaceri a CMU a crescut cu 72% fata de anul anterior, ajungand la 69,5 milioane de lei.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii